Sztárok

Szépségkirálynõvel a Miss World 2007

Idén 57. alkalommal rendezik meg a Miss World világdöntõjét. Horváth Éva 1998-ban vett részt a versenyen, idén pedig tudósít róla.

Ezúttal a Dél-Kínában található Sanya városa ad otthont a rendezvénynek. A Miss World versenyen ebben az évben is van magyar versenyző. Bodri Krisztina a nemrég megrendezett magyar döntő győzteseként szerzett jogot arra, hogy részt vegyen a világdöntőn, s megküzdjön a világ legszebb lányaival. Krisztinának összesen 105 lány lesz az ellenfele most szombaton.








Horváth Éva

Ezen a versenyen vett részt 1998-ban Horváth Éva is, aki ezúttal díszvendégként lesz jelen a versenyen Kínában, hogy onnét tudósítson a Cool TV nézőinek. Éva egy ideje szingliként él, így Kínába is egyedül utazott, de nem érzi magát emiatt magányosnak. „Néha rám tör a magány, de nincs időm ezzel foglalkozni! Nem szeretek egyedül lenni, de csak azért nem fogok összeállni bárkivel, hogy ne egymagamban menjek nyaralni. Sajnos egyre kevesebb az intelligens férfi, nekem pedig fontos, hogy okosabb legyen nálam, és felnézhessek rá! Azért nem teszem túl magasra a lécet, a lényeg még mindig az, hogy tiszteljen és szeressen. Egyébként imádok szerelmes lenni, akkor még saját magamat is alárendelem a kapcsolatnak és a kedvesemnek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top