Sztárok

Brad Pitt nem vetkõzik többé

Brad Pitt, akit annak idején egy farmerreklámból ismerhetett meg a világ, egy BBC-rádióinterjúban bejelentette, nem mutogatja többé a testét.

„Nem akarok zavarba jönni majd, amikor a gyerekeim megnézik a filmjeimet. Nem lesz több meztelen jelenet a filmekben” – mondta Brad a BBC rádióinterjújában. A színész időről időre kijelenti, hogy visszavonul a filmezéstől, és szakmáját, az építőmérnökséget folytatja tovább, ezért a mostani nyilatkozat nem olyan nagy meglepetés a rajongók számára.


A 43 éves színésznek karrierje hátralévő részére már nem sok terve maradt: „Úgy saccolom, már nem sok filmem lesz. Ki tudja, mennyit tudok még csinálni, úgyhogy most már olyanokat szeretnék, amik valóban érdekelnek. Egyébként meg kimaradnék, ez már a fiatalok játszmája.”








A Thelma & Louise című film

Ez egyben azt is jelenti, az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik harmadik epizódja után nem lesz több film George Clooney-val és a többiekkel: „Az Ocean-filmeknek nem lesz folytatásuk. Szerintem abba kell hagynunk a gyerekes játszadozást.” Ami nem azt jelenti, hogy ne dolgozna többé Clooney-val és Matt Damonnal: „Majd kitalálunk mást. Csak azt gondolom, hogy a sztorit nem lehet már hova folytatni” – nyilatkozta Brad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top