Sztárok

Megválasztották az év legjobb sztáranyukáját – fotóval

Jordan, azaz Katie Price mint szuperanya? A topmodell nyerte el az Év Mamija címet az amerikai Mother & Baby magazin olvasóinak szavazatai alapján.

A meghökkentő hír szerint Katie Price a legjobb édesanya a sztárok közül. Talán óriási pálfordulása miatt választották az év anyukájának a híres modellt. A szépségnek három gyermeke van két apától, a legkisebb, Princess Tiaamii még csak négy hónapos. A modellnek kis ünnepség keretében adták át az elismerést. Jordan már túl van több elvonókúrán, gyermekeiért szokott le teljesen a drogokról és az alkoholról. A modell épp a hetekben számolt be arról, hogy plasztikai műtét segítségével kíván megválni dús kebleitől.








Jordan

A vert mezőnyben pedig olyan híres anyukák végeztek, mint például Jennifer Garner, Claudia Schiffer, Julianne Moore és Gwen Stefani. Az ünnepelt szerint „ez az igazi elismerés, mert ezt olyanok adták nekem, akik maguk is anyák”.








Claudia Schiffer






Julianne Moore

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top