Sztárok

Kevin Federline az év apukája!

Britney Spears exférje a 7. helyen végzett a Details magazin legbefolyásosabb fiatal férfiakat összegyûjtõ listáján, és megkapta a Jó Apa különdíjat is.

Nem is olyan régen még mindenki azt hangoztatta, hogy Kevin Federline-nál rosszabb apukát keresve se lehet találni. Mostanra változott a helyzet. A Details magazin összegyűjtötte a legnagyobb befolyással bíró 45 év alatti férfiakat, és az egykori táncos a 7. helyen végzett! Kevin Federline a „Jó Apa” kategóriában osztozik a poszton Anna Nicole Smith volt szeretőjével, Larry Birkheaddel.







„Mindannyian azt vártuk, hogy Kevin Federline felsül apaként. Ehelyett azonban sokkal inkább jelen van gyermekei életében, mint a legtöbb A listás hollywoodi sztár. Kevin váratlan jelöltként tűnt fel az év apukája címért versenyzők között” – olvasható a magazinban.







„A jó apa, mint azt Kevin és Larry Birkhead példája is mutatja, része gyermekei életének. Elviszi őket a szupermarketbe, kifesti a szobájukat, és még a karrierjét is hozzájuk igazítja.” Főleg, ha nem kell napi tizenkét órát dolgoznia, hogy eltartsa a srácokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top