Sztárok

Szekeres Nóri a mesevilágban?

A TV2 mûsorvezetõje kedvenc meséit mondja el óvodásoknak szóló lemezén. Kicsit félt, hogy milyen lesz a hangja, hiszen eddig még soha nem próbálta ki magát szinkronizálásban vagy rádióban.

Szekeres Nórit a Rebeka és Panni Könyvkiadó kereste meg, hogy olvasson fel kiscsoportosoknak és középsős óvodásoknak szánt meséket. A kétgyermekes anyuka nagyon megörült a felkérésnek, hiszen a feladatot nagyon testhezállónak találta, elvégre nap mint nap altatja csemetéit meseolvasással.








Fotó: TV2

Szekeres Nóri életében először vonult hangstúdióba, hogy lemezre rögzítsék kedvenc meséit. A műsorvezető korábban még soha nem használta így a hangját, nem szinkronizált, nem rádiózott. „Sosem volt még eddig ilyen feladatom. Nem is tudtam, hogy fog elsülni, hiszen nem rádióztam, nem annyira ismerem a hangomat önmagában. Az audiovizuális műfajoknál mindig ott van még a testbeszéd is, amelyet ebben az esetben nélkülöznöm kellett, de tetszett, hogy kipróbálhattam magam valami másban. Nagyon szeretem az új kihívásokat, és ez most az volt.”
A műsorvezető választhatta ki, mely meséket szeretné előadni a hangoskönyvön. „Felolvastam a gyerekeknek a mesék címét, ők választottak, aztán belekezdtem a mesélésbe. Volt olyan, amin teljesen felháborodtak, és szomorúnak, elkeserítőnek találták a végét, azt rögtön levettem a lehetséges mesék listájáról.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top