Sztárok

Banderas soványan is szívdöglesztõ

Még mindig megdobogtatja a nõi szíveket Antonio Banderas. A 47 éves spanyol színész ezúttal egy reklámfilm forgatásán kápráztatta el a vele együtt szereplõ topmodelleket.

Az egyik brit áruházláncnak forgatott reklámfilmet Antonio Banderas és négy modell, Erin O’Connor, Elizabeth Jagger, Laura Bailey és Twiggy. A sztármodellek a felvétel után nem győztek áradozni a régóta az Egyesült Államokban élő Antonio Banderasról.







A Hollywood aranykorából merítő kisfilm szerint a hölgyek egyetlen férfi kegyeiért vetekednek egymással, utóbbit játszotta az immár 47 éves spanyol színész. A történet és a valóság most nem állt távol egymástól, a hölgyek körében ugyanis nagy sikert aratott Antonio Banderas. „Amikor besétált a forgatásra, mindenki elnémult. Annyira karizmatikus” – lelkendezett például a mindössze 29 éves Erin O’Connor. „Öt nap forgatást követően már mindenki nagyon fáradt volt, de Antonio izgalmassá és mókássá tette a dolgokat. Zongorázott, és amikor véget ért a forgatás, nem is akart távozni” – tette hozzá a modell.







A színész nemrég diétába kezdett, hogy egészségét megőrizze. Állítólag Antonio Banderas feleségével, Melanie Griffithszel közösen találta ki a diétát, amely mindkettőjüknek bevált. Az étrend változatos, mert a menüt az utazásaik során megkedvelt levesekből állították össze. Antonio délben tehát akár Svédországban, este pedig Andalúziában járhat – persze csak gondolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top