Sztárok

Betintázott sztárok – fotóval

A sztárok ismét összefogtak, hogy adományt szerezzenek jótékony célra. Ezúttal vicces kézjegyek és betintázott tenyérlenyomatok kerültek kalapács alá.

Árverésre bocsátották a világ leghíresebb embereinek kézlenyomatait. A minták tulajdonosai az ebből befolyó összeget az AIDS-alapítványok számára ajánlották fel.
A jótékony célú kezdeményezésben olyan sztárok vesznek részt, mint Johnny Depp, Orlando Bloom és David Beckham, John Travolta, Mariah Carey, Whoopi Goldberg, Rihanna, Usher, Matt Damon, Fall Out Boy, Yoko Ono, Jessica Biel, Jessica Alba, Jessica Simpson, Victoria Beckham, Vanessa Hudgens, Amy Winehouse, Owen Wilson, Will Ferrell, Bill Clinton, Elijah Wood, Robin Williams, Hayden Panettiere és még sokan mások.








Cynthia Nixon







Cynthia Nixon lenyomata

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


A Maroon 5 zenekar is mókás kezet rajzolt, Madonna könyvet dedikált, Yoko Ono iPodot tervezett, hogy ezeket elárverezve a befolyt összeget az AIDS-alapítványok számára ajánlják fel. A Szex és New York sztárja, Cynthia Nixon nyulat formázott, Sinéad O’Connor egy figyelemfelhívó szöveggel kibővített kéznyomot ajánlott fel.








Sinéad O’Connor







Sinéad O’Connor kézlenyomata

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 




A lenyűgöző, tisztán kivehető kézlenyomatok, az aláírások és persze a hozzájuk tartozó magyarázatok betekintést engednek a sztárok személyiségébe, ráadásul a hírességek kézlenyomatait összehasonlíthatjuk a sajátunkkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top