Sztárok

Julia Roberts megorrolt egy lesifotósra

Lesifotóst üldözött autóján Julia Roberts. Az akciójelenetbe illõ mutatvány során a színésznõ az út szélén megállásra kényszerítette a fotóst, és felszólította, hogy kapcsolja ki a gépét.

Az Inside Edition című műsorban sugárzott felvételen a Micsoda nő! sztárja terepjáróján üldözte a paparazzi kocsiját, és rádudált. Az út szélén megállásra kényszerítette a fotóst, majd felszólította, hogy kapcsolja ki a gépét, és szemmel láthatóan dühösen rendreutasította.







Az elmúlt évek során számos incidens történt hollywoodi sztárok és lesifotósok között. George Clooney nemrégiben hevesen nekiesett a „pénzhajhász” paparazziknak, és azzal vádolta meg őket, hogy veszélyeztetik a járókelők életét.


A színésznő jó barátja, Clooney tanácsát követve erősen rádudált, majd ráüvöltött a fotósra. A hangos dudaszó és a sztár kirohanása olyannyira megdöbbentette a fotóst, hogy végül békén hagyta a családot. Elképzelhető, hogy Julia a jövőben többször is hasonló módon tartja majd távol a szemtelen alakokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top