Sztárok

Dennis Quaid ikrei meggyógyultak!

A halál torkából tértek vissza Dennis Quaid alig egy hónapos ikrei. A szülõk szerint csoda történt, ezért élhették túl ikreik a gyógyszer-túladagolást.

Meg Ryan exférje, Dennis Quaid megtalálta a boldogságot új felesége, Kimberly Buffington mellett. A színésznek november elején ikrei születtek, ám rövid boldog időszak után a gyermekek kórházba kerültek, ahol Thomas Boone és Zoe Grace véletlenül hatalmas mennyiségű véralvadásgátlót, heparint kapott.

A Gala.de szerint a Los Angeles-i kórházban a kicsiknek 10 egységnyi véralvadásgátlót kellett volna adni, viszont eltévesztették az adagot, és 10 ezret kaptak.








Dennis Quaid és Kimberly Buffington

Egy hónap telt el, mire a csecsemők felépültek a gyógyszer-túladagolásból, és miután az orvosok mindent rendben találtak, az ikreket elengedték, és most már otthon vannak a szüleikkel. „A gyerekek állapota fantasztikus, mosolyognak, egészségesek. Teljesen felépültek az eset után, bár az még egyelőre kérdéses, hogy nem szenvedtek-e maradandó károsodást a túladagolástól” – nyilatkozta a Susan E. Loggins, a család jogásza a People.com-on. „A Quaid család nagyon vallásos, szentül hiszik, hogy a gyerekek felépülése a csodának köszönhető.”
Kedden a színész és felesége beperelte a heparint gyártó céget, amiért a fiolákon nem megfelelően tüntetik fel a gyógyszer tulajdonságait: a 10 egységet tartalmazó heparinosüvegcse teljesen ugyanúgy néz ki, mint a 10 ezer egységet tartalmazó.
Quaidnek az ikreken kívül van még egy gyermeke, aki már 17 éves, és előző, Meg Ryannel kötött házasságából született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top