Sztárok

Trónörökösök, mégis vétkeznek! – fotóval

Talán nemesi rangjuk, több évszázados családi örökségük miatt azt várnánk el a királyi, hercegi családok tagjaitól, hogy a koronájukhoz méltón viselkedjenek. De hát õk is csak emberek, õk is gyakran megbotlanak!

Stephanie monacói hercegnő mindig is botrányoktól zajos életet élt. Talán mert soha nem tudta feldolgozni, hogy szupersztár édesanyja, Grace Kelly mellett volt annál a balesetnél, amelyben a színésznő az életét vesztette? Az biztos, hogy Stephanie sokkal inkább viszonyaival, házasságaival és a hercegi családhoz nem méltó viselkedésével tűnt ki, mintsem szolidságával. A hercegnő mind a mai napig sok mindent megenged magának. Például a Carrefour deMonacónál jelent meg a minap, abból a célból, hogy a Fight Aids Monaco jótékonysági céljainak értelmében különböző tárgyakat adjanak el, és a bevételt az alapítvány javára ajánlják fel. Stephanie azonban vagy nagyon unta a rendezvényt, vagy nagyon izgult, és nemcsak hogy tövig rágta a körmét, de szinte az egész ujját majd megette.








Stephanie monacói hercegnő

A brit királyi trón örököséről, a körülrajongott Vilmosról is elmondható, hogy „van vér a pucájában”. Annak ellenére, hogy azt hinnénk róla, a megbízhatóság mintaképe, bizony ő is félrelépett már, nem is egyszer. Pár éve néhány napos szabadságot kapott a katonai kiképzésről, és az estéjét egy jó nevű szórakozóhelyen töltötte – a barátnője, Kate Middleton nélkül. Az ifjú trónörökös, kihasználva az alkalmat, a tizenkilenc éves Lisa Anar egyetemi hallgatóval múlatta idejét, az angol nép nagy megrökönyödésére.


Lady Diana kisebbik fia, Harry mind a mai napig nehezen viseli anyja elvesztését. A brit trónutódlási rendben harmadik helyen álló királyfi sorozatos kilengéseivel nehezíti meg az angol királyi család mindennapjait. Gyakori, hogy Harry a londoni Sohóban tivornyázik, sőt az is megesett, hogy egy éjszaka után a hirtelen természetű herceg a rá váró fotósoknak ment neki, kisebb sérülést okozva egyiküknek. Harry világraszóló botrányt kavart például azzal, hogy – néhány nappal az auschwitzi haláltábor felszabadulásának 60. évfordulója, vagyis a holokauszt emléknapja előtt – egy jelmezbálon a hitleri német hadsereg, a Wehrmacht egyenruhájában jelent meg, virító horogkeresztes karszalaggal.








Vilmos és Harry herceg

Lady Diana halála után sokan azt jósolták, hogy Stergötland hercegnője és Svédország koronahercegnője, Viktória lesz a világ fotósainak fő célpontja. Fiatalos üdeségével, veleszületett méltóságával, eleganciájával, kedvességével és nem utolsósorban szépségével, ahol csak megjelenik, meghódítja az emberek szívét. A rá irányuló figyelem, a könyörtelen nyilvánosság és a túl sok vállalt reprezentáció azonban hamarosan kikezdte egészségét: étkezési problémákkal, anorexiával küszködött, egyre több éjszakát töltött hercegnőhöz nem méltó mulatozással. Szülei, hogy kimentsék ebből a környezetből, 1998-ban New Yorkba, a Yale Egyetemre küldték történelmet, politikatudományt és filozófiát tanulni.








Viktória

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top