Sztárok

Visszatér a képernyõre Bartha Sylvi

Bartha Sylviát ismét láthatják a rajongói. A csinos mûsorvezetõnõ négy évvel ezelõtt vett búcsút a tévézéstõl, azóta két kislánya született.

Sylvi azt mondja, eddig nem fért bele az életébe a televíziózás, annyira kicsik voltak a gyermekei, most viszont örömmel mondott igent az RTL Klub felkérésére.

„Ez egyszeri alkalom. Egy napilap kiadta a 150 leggazdagabb magyar listáját, erről készül egy műsor, amelynek én leszek a háziasszonya” – mesélte a műsorvezetőnő a Netbulvár.hu-nak.







A nézők december 17-én este megtudhatják, miből lehet meggazdagodni itthon és külföldön. Az is kiderül, miért található a gazdag emberek között olyan kevés hölgy. Sylvi azt mondja, nem sajnálja a tehetős emberektől mesés vagyonukat, mert mindenki megdolgozott a pénzéért. „Persze én is eljátszottam már a gondolattal, mi lenne, ha nagyon gazdag lennék. De elégedett vagyok az életemmel.”

A szőke tévés számára igazi felüdülést jelent a kétnapos forgatás, igaz, már nem tud annyira kikapcsolni, mint lányai születése előtt. „Ha forgott a kamera, akkor százszázalékosan odakoncentráltam. De ahogy volt egy kis leállás, azonnal hazatelefonáltam, hogy minden rendben van-e. Rendszeres szereplést egyelőre nem vállaltam, de nagyszerű érzés újra dolgozni, igazi felüdülés. Örülök, hogy egy ilyen szép és színvonalas műsorban térhetek vissza.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top