Sztárok

Angelina Jolie a legszexibb? – fotóval

Angelina Jolie-t választották az Empireonline.com olvasói minden idõk legszexisebb színészének. Bár az nem volt kitétel, hogy aktív színészt kell választani, az elsõ tízbe mégis csak a jelenkor sztárjai fértek be.

Ismét Angelina Jolie-t követi mindenkinek a tekintete – legalábbis az Empireonline.com felmérése alapján. A weboldal 20 ezer voksolója választotta ki minden idők legszexisebb mozisztárját.








1. Angelina Jolie

A Beowulf macskaszemű hősnőjét Natalie Portman követi a sorban, a harmadik helyet pedig egy férfi, Daniel Craig foglalja el.








2. Natalie Portman







3. Daniel Craig

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


A negyedik Jessica Alba lett, az ötödik pedig Johnny Depp. Angelina kedvese, Brad Pitt ugyan kimaradt a vezérötösből, de azért az első tízbe neki is sikerült beverekednie magát, a hetedik helyet foglalta el.








4. Jessica Alba







5. Johnny Depp

 


 


 




 


 


 


 


 


 


 


 



A legjobb tízbe a férfiak közül rajtuk kívül befért még Gerard Butler is, akinek a felbukkanása az Empireonline.com szerkesztői szerint azt jelenti, hogy a rajongók hajlamosak visszatérni a múlt macsó sztárjaihoz. Viszont igazán nagy meglepetésre Marilyn Monroe is kimaradt a Top 10-ből, a 14. helyet foglalhatta el. Miután az nem volt megkötés, hogy csak kortárs színészre lehet szavazni, de külön nem hívták fel a figyelmet a mozitörténet nagy sztárjaira sem, a 100-as listán Marylin Monroe (14.), Clark Gable (50.), Rita Hayworth (59.) és Lauren Bacall (71.) nem végzett kiemelkedő helyen.

A 10 legszexisebb sztár

1. Angelina Jolie
2. Natalie Portman
3. Daniel Craig
4. Jessica Alba
5. Johnny Depp
6. Eva Green
7. Brad Pitt
8. Scarlett Johansson
9. Keira Knightley
10. Gerard Butler

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top