nlc.hu
Sztárok
Idén elvált sztárok – fotóval

Idén elvált sztárok – fotóval

A sztárok legtöbbször a „megoldhatatlan problémák, különbségek” részt jelölik be válóperes papírjukon. Pedig elsõsorban a másik fél hûtlensége vagy drogproblémája az ok.

Kate Hudson és exférje, a zenész Chris Robinson igyekeznek sok időt együtt tölteni a gyerekük, Ryder miatt. A Black Crowes énekese és Kate 2007 októberében vált el hivatalosan. A pletykák szerint Kate akkor Owen Wilson miatt bontotta fel a házasságát, ám az a kapcsolat is véget ért. A színésznő jelenleg a milliárdos Ron Burkle oldalán keresi a boldogságot. Chris Robinson egyébként kifejezetten örül exneje románcának, hiszen ő így többször vigyázhat hároméves kisfiukra.








Kate Hudson és exférje

Kevin Federline és Britney Spears válását júliusban mondták ki, három év házasság után. A popsztár két hónappal második fia születése után, tavaly novemberben kezdeményezte a válást, feloldhatatlan ellentétekre hivatkozva. Gyermekeik, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogát az apa kapta meg, miután Britney nem tudta bizonyítani, hogy teljesen meggyógyult. Mint ismeretes, a popdíva februárban drogproblémái miatt kopaszon vonult be egy rehabilitációs klinikára, és azóta többször is hiányos öltözetben jelent meg nyilvános helyeken.








Britney Spears és exférje

Az Oscar-díjas Reese Witherspoon és Ryan Phillippe válását idén októberben mondták ki hivatalosan. Az ok a férj hűtlensége volt. Az exházaspárnak még meg kell egyeznie néhány dologban peren kívül – különösen a gyerekek elhelyezésében és a közös programokban, a nevelési kérdésekben –, hiszen meg akarják osztani egymás között a 7 éves Ava és a 3 éves Deacon nevelésével kapcsolatos feladatokat. Witherspoon még egyszer megerősítette azt a hónapokkal ezelőtti kijelentését, hogy nem kér tartásdíjat a férjétől. Az elmúlt hónapokban mindketten párra találtak, míg Reese Jake Gyllenhaallal jár, Ryant Abbie Cornish színésznővel lehet egyre többször látni.







Reese Witherspoon






Ryan Phillippe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top