Sztárok

A sztárok is készülnek a karácsonyra – fotóval

Egyre közelebb van karácsony ünnepe. És karácsonyfát nem mindennap vesz az ember. Még a sztárok sem. Van, aki a családjával és van, aki egyedül választja ki a megfelelõ fenyõt.

Jerry O’Connell és felesége, Rebecca Romijn közösen vásárolnak karácsonyfát, most már férj és feleségként. A Sliders sorozat és az X-Men: Az ellenállás vége főhőse számára fontos ünnep a karácsony, hiszen feleségével még vízkereszt előtt, január 5-én keltek egybe Los Angeleshez közeli ranchükön.








Jerry O’Connell és Rebecca Romijn

Kirsten Dunst egyedül válogat a fenyőfák között. Úgy tűnik, a színésznő inkább szingliként ünnepel, mintsem egy rossz kapcsolatban. A szőke díva és a brit rocker, Johnny Borrell márciusban kezdtek randizni egymással, állítólag kapcsolatuk nagyon szenvedélyes volt, és a zenész be is költözött a Pókember-széria főszereplőnőjének bérelt londoni lakásába, ám a kapcsolatuk mára tönkrement.








Kirsten Dunst

Úgy tűnik, Liv Tyler és családja is már jó előre gondoskodik a karácsonyfáról. Kisfiával, Milóval és barátaival indult kiválasztani a megfelelő fenyőfát, sikerült is egy szép, sudár darabot vásárolnia. A színésznő kisfia, Milo december 14-én lesz 3 éves. Ezért a család az ünneplést már jóval a szenteste előtt elkezdi.








Liv Tyler

Bizony, a pajzán életmódot élő Paris Hilton is szereti a karácsonyt, sőt saját maga szokta a fát is kiválasztani. Az örökösnő idei karácsonya várhatóan nem múlik el botrány nélkül, hiszen volt barátnője, Britney Spears zsarolja őt egy szexvideóval, amelyet épp az ünnepek alatt tenne fel az internetre.







Paris Hilton

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top