Sztárok

Dobó Kata társra lelt!

A gyönyörû színésznõre másfél év egyedüllét után újra rátalált a szerelem – értesült a Blikk. Dobó Kata két hónapja ismerkedett meg Gáborral Egyiptomban.

A színésznő másfél év egyedüllét után ismét boldog párkapcsolatban él. Gáborral egy egyiptomi búvártúrán ismerkedett meg, és azóta is együtt vannak. S bár Kata egyelőre nagyon óvatosan beszél a két hónapja tartó kapcsolatról, nem tagadja: az elejétől azt érzi, ez az, amire vágyott.







– Csak a saját nevemben beszélhetek, de én nagyon boldog vagyok, minden kerek a magánéletemben. Hosszú ideig nem volt mellettem férfi, ami miatt bevallom, eleinte féltem is, hogy milyen lesz újra randizni. A félelmem nem igazolódott be, szerencsére minden nagyon természetesen ment – nyilatkozta a színésznő a Blikknek.
Kata, aki hosszú évek után tavaly egyedül, vagyis partner nélkül töltötte az ünnepeket, most nagyon izgul, hiszen idén édesanyjával, édesapjával és Gáborral tölti a szentestét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top