Sztárok

Dombovári Vanda jogosítvány nélkül vezetett!

Az egykori világbajnok ökölvívó, Kótai Mihály vezetni tanította a mûsorvezetõt. Több-kevesebb sikerrel, hiszen Dombovári Vandának nincs jogosítványa.

Az egykori bokszvilágbajnok, Kótai Mihály úgy gondolta, hogy Mikulás alkalmából megvicceli és egyben meglepi kedvenc műsorvezetőjét, Dombovári Vandát. A Netbulvar.hu szerint Misi fejéből akkor pattant ki az ötlet, amikor meghallotta, hogy Vanda nagy álma egy tűzpiros sportautó. Az álom szép dolog, csakhogy Vandának még meg kell szereznie a jogosítványt ahhoz, hogy teljesüljön, ugyanis a műsorvezetőnek nemhogy autója nincsen, még a szükséges vezetői engedély és tudás sincs a birtokában.








Fotó: Bársony Bence

Ám amikor Kótai Misi megmutatta a sportautót, érthető módon Vanda szája tátva maradt. Az amúgy is bevállalós műsorvezető nem sokáig habozott, bepattant a kocsiba, és percek alatt feltűnést keltett maga körül, merthogy – mint mesélte később – egyáltalán nem tudta, hogy melyik a fék és melyik a gáz.








Fotó: Bársony Bence

A rövid menet után Vandának a kocsi leállítása is gondot jelentett, hiszen nem mindennapi járgányról van szó. Hosszas keresgélés után azonban némi segítséggel megbirkózott a feladattal. És úgy döntött, ha törik, ha szakad, megszerzi a jogosítványt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top