Sztárok

Óriási barátság a sztárok között 1. – fotóval

A hírességeknek is szükségük van valakire, aki elõtt elengedhetik magukat, akinek elmondhatják bújukat-bajukat. Jennifer Anistonnak, Matt Damonnak és Tommy Lee Jonesnak is van kihez fordulnia.

Jennifer Aniston és Courteney Cox – Barátság az első pillantásra az övék. Életre szóló és igazán mély barátság alakult ki a Jóbarátok két sztárja között a sorozat forgatása közben. Jennifer ott volt barátnője mellett még a szülőszobában is, és Courteney végig támogatta Jennyt, amíg a válása zajlott. Sőt a Dirt forgatása során egy csók is elcsattant Courteney és a vendégszereplő Jennifer között.








Jennifer Aniston és Courteney Cox

Ben Affleck és Matt Damon – Még az óvodában ismerte meg egymást a két Oscar-díjas színész, és igazából azóta soha nem vesztették el egymást szem elől. Amióta mindkét sztár megkomolyodott és családos ember lett, még több programban vesznek részt együtt. Nemrég egy igazi családi nyaralás során Hawaiiban szörföztek együtt. 








Ben Affleck és Matt Damon

Tommy Lee Jones és Al Gore – Ki gondolná róluk? A valamikori amerikai alelnök és a kőkemény akciósztár egy örökkévalóság óta ismerik és kedvelik egymást. Már maguk sem emlékeznek arra, amikor igazán elmélyült a barátságuk, de talán arra az időre tehető, amikor a Harvardon töltött egyetemi évek alatt összeköltöztek. Bizony, a ma már Nobel-díjas politikus és az Oscar-díjas színész együtt koptatta még az iskolapadot is.








Tommy Lee Jones és Al Gore

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top