Sztárok

Betörõ járt Charlize Theronnál!

Betörtek a hét végén Charlize Theron Oscar-díjas színésznõ Beverly Hills-i otthonába. Azt egyelõre még vizsgálják, hogy mit vitt el a tettes.

A sztárokat sem kímélik a bűnelkövetők! Nem ritka, hogy a betörők épp az ismertség miatt választják célpontul a neves színészek házát, autóját. Charlize Theron amint észrevette a betörést, értesítette a rendőrséget, és elindult a hivatalos vizsgálat. Ám a szóvivői tájékoztatón csupán annyit hoztak nyilvánosságra, hogy a betörők valamikor csütörtök és szombat között látogatták meg a közelmúltban az egyik legszexibb sztárnak kikiáltott Charlize Theron házát.







Az esetnek nem volt szemtanúja, legalábbis a nyomozók szerint a szomszédok nem láttak semmit. Egyelőre azt sem tudni, hogy vajon elvittek-e valamit a színésznőtől, illetve hogy egyáltalán otthon tartózkodott-e a bűncselekmény idején.


A hollywoodi díva A rém című filmért kapta meg az Amerikai Filmakadémia díját három évvel ezelőtt. Legutóbb Paul Haggis velencei Arany Oroszlán díjas In the Valley of Elah című iraki drámájában szerepelt. (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top