Sztárok

Will Smith örökre nyomot hagyott

Will Smith immár hivatalosan is a hollywoodi legendák közé került: betonba öntötték kéz- és lábnyomát. A színészt a családján kívül Tom Cruise is elkísérte, akivel végig viccelõdtek a ceremónia alatt.

A rapperként is sikeres színész egyik legfőbb vágya teljesült: Los Angelesben betonba öntötték kéz- és lábnyomát. Will Smith kéz- és láblenyomatot hagyott a Grauman’s Chinese Theatre előtt, méghozzá Tom Cruise segítségével. A két színész a ceremónia alatt úgy bolondozott, mint két mókamester.






A kétszeres Oscar-jelölt színészt családja és barátai kísérték el a Grauman’s Chinese Theatre elé, ahol mostantól beton őrzi kéz- és lábnyomát Hollywood nagy nevei között.
A karrierjét rapperként kezdő Smith még Fresh Prince néven vált ismertté, majd olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Függetlenség napja , a Bad Boys vagy a Man in Black. A 39 éves színész legújabb filmjét, az I’m a Legend (Legenda vagyok) című sci-fit pénteken mutatják be az Egyesült Államokban. (FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top