Sztárok

Dósa Matyi visszatért!

A Barátok közt népszerû Tónijának hiányoztak a forgatással töltött napok. Dósa Matyi a konkurens csatornán tûnik fel újra.

Újabb, a Barátok köztből megismert arc tűnik fel a TV2 képernyőjén. Árpa Attila producer, a Konta Barbara–Halász Gábor műsorvezető páros, Hujber Feri és Somorjai Tibor után a a Blikk információi szerint a nagy kedvenc,  Dósa Mátyás is szerepel a konkurens csatornán.








A Barátok közt rajongói amiatt izgulhattak pár hónappal ezelőtt, hogy mi történik Dósa Matyival, Tónival az autóbalesete után. A fiatal színész nem kívánta végleg otthagyni a stúdió világát, és bár hatéves RTL klubos pályafutása után ugyan eltűnt egy időre a nyilvánosság elől, ez idő alatt is keményen dolgozott. Többet között már a harmadik új darabban mutatkozik be a szolnoki Szigligeti Színházban, és a Fox akták című sorozatban is feltűnik, amely a konkurens csatornán, a TV2-n látható szombat délelőttönként.

– Dósa Matyi színészként szerepel a Fox akták című sorozatban, amely teljes mértékben szponzorált produkció. A részeket egyébként november végén és december elején forgattunk. A négyrészes tévéjáték a lakásfelújítások körüli mizériákat próbálja humorosan bemutatni – árulta el Herendi János producer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top