Sztárok

Pokrivtsák Mónika dalolós kedvében van

A mûsorvezetõ szereti kipróbálni a számára ismeretlen szakmákat. Most Lázár Leventével énekel duettet, amelyhez már a klip is elkészült.

Pokrivtsák Móni karácsonyi dalt énekel. A Kvíz 10 műsorvezetője nem mindennapi felkérést kapott egykori kollégájától, Lázár Leventétől. Levy egy jósnő segítségét kérte abban, hogy ki legyen a választott dalbéli partnere. A jövendőmondó üveggömbje igazat mondott, olyannyira, hogy már a videoklip is elkészült hozzá.


– Abszolút nem foglalkozom ezzel komolyan, nem tartom magam énekesnőnek, sőt jó énekesnek sem. Amennyi hangom van, az szerencse és mázli, de azért én tudom, hogy hol a helyem. Meghallgattam, és mondtam, hogy ez egy gyönyörű karácsonyi dal, nagyon örülnék neki, ha ezt együtt meg tudnánk csinálni – mondta Móni a Reflektor című műsorban.








Levente régóta barátságban van Mónival, de valamiért mégis félt felkérni őt. Akkor kérte jósnője segítségét.
– Elmentem ehhez a nőhöz, és megkérdeztem, hogy Móni mit szólna ehhez a felkéréshez. Ő azt mondta, hogy szerinte pozitív lesz a válasz. Aztán összefutottunk egy divatbemutatón, ott elhangzott a kérdés, és tényleg pozitív volt a válasz.
Levy és Móni nagyon élvezte a forgatást. A jóképű fiú elárulta, hogy beindult a fantáziája a klipforgatás közben, és bizony eljátszott a gondolattal, hogy közelebbi kapcsolatba is kerülhetne Mónikával.
– Én igazából szerettem volna intimebbre venni a dolgot – nevetett.
Móni és Levy már túl van a karácsonyi tortúrán.
– A legnagyobb ajándékunk ez a dal, szeretnénk mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánni!


A duett itt» meghallgatható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top