Sztárok

Christina Aguilera – micsoda változás! – fotóval

Ki gondolná, hogy az amerikai popdíva még csak 27 éves lesz? Christina Aguilera december 18-án ünnepli születésnapját.

Az amerikai pop- és R&B énekes, dalszövegíró, Christina Maria Aguilera New York Cityben született 1980. december 18-án. Aguilera félig ecuadori származású, 1992-ben csatlakozott a Disney Channel’sen futó The Ney Mickey Mouse Clubhoz, ahol Justin Timberlake és Britney Spears mellett is gyakran feltűnt.








Állítólag 2005. február 11-én a Carmel kaliforniai hotel szobájában kérte meg a kezét Jordan Bratman producer. A szobát feldíszítette rózsaszirmokkal, lufikkal, és az izguló fiatalember rengeteg ajándékdobozt is felhalmozott, hogy elkápráztassa az énekesnőt. Minden egyes dobozban egy vers volt, melyet Jordan írt. Amikor Christina kinyitotta az utolsó dobozt, egy gyűrűt talált benne, ekkor Jordan letérdelt, és feltette a kérdést: „Megtisztelnél vele, hogy hozzám jössz feleségül?” Az esküvőjük 2005. november 19-én volt Kaliforniában, Napa Valley-ben, 130 meghívott vendég előtt. Christina egy Christian Lacroix által tervezett ruhában állt az oltár elé. A vendégeket megkérték, hogy ajándék helyett inkább adakozzanak a Katrina és Rita hurrikán áldozatainak hozzátartozói részére.












 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


A házasélet jót tett a dívának, bár a munkájával nem hagyott fel, a vad bulizós éveknek vége lett. Christina jelenleg várja első gyermekét, nemrég exkluzív fotósorozattal lepte meg rajongóit, és a terhes kismama nem csak a pocakját mutatta meg. Az ifjabb Jordan Bratman születését december végére várják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top