Sztárok

Paris Hilton mint példakép?

Új oldaláról mutatkozott be Paris Hilton. Az örökösnõ meztelenül pózolt, méghozzá jótékonysági célból: a bevételbõl a Rich Water Foundationt támogatja.

A Hilton szállodalánc örökösnője igyekszik kilépni a partilány szerepéből. Egyre több jótékonysági akcióban vesz részt, ami jelzi megkomolyodási szándékát. A német Gala.de szerint az akció célja, hogy a rászoruló népességet ivóvízhez juttassa, és felhívja a fegyelmet erre az égető problémára. A fotókon Paris beolvadt a kaliforniai Mohave-sivatag horizontjába, vagy inkább bearanyozódott, hiszen a modell nem viselt mást, csak arany testfestéket, és a tájat is ezzel a színnelhangsúlyozták.







A fotózás a hamarosan piacra kerülő pezsgője reklámkampányának a része. Ám Paris felajánlotta, hogy a profit 20 százalékát a Rich Water Alapítványnak juttatja, amely szervezetnek az a célja, hogy a szárazság sújtotta területeken a vízellátást jéghegyekből nyert vízzel pótolják. 
– Egyáltalán nem olyan vagyok, amilyennek az emberek hisznek. A kép, amely kialakult rólam, teljesen hamis. Jó ember vagyok – nyilatkozta nemrég a 26 éves Paris, aki egyre erőteljesebben harcol a róla kialakult kép megváltoztatásáért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top