Sztárok

Pintér Tibor ismét egyedül

A musicalszínész hat év után elköltözött feleségétõl. Pintér Tibor az idõhiánnyal indokolja, hogy sikertelenek a kapcsolatai.

Pintér Tibor és második felesége, Bea hat év után döntött úgy, hogy bár van egy másfél éves kisfiuk, mégis szétköltöznek.
A pár nagyon jó barátságban vált el, és folyamatosan tartják a kapcsolatot. Ez érthető is, hiszen Bea Tibor turnémenedzsere, de ami még fontosabb, a színész nem bírná ki a kisfia, Máté nélkül. A színész elmondása szerint egyáltalán nem a párja okolható a szakításért.
– Ismételte magát a történelem, amire mi sem nagyon számítottunk. Igazából Beával, a párommal, illetve a kisfiammal nagyon szuper maradt a kapcsolat, de pillanatnyilag külön élünk – én itt, ezen a tanyán –, illetve nagyon sokszor találkozunk, mivel nagyon közel van egymáshoz a két objektum, a kisfiaméktól pontosan 8 km-re lakom. Nagyon keveset voltam otthon, ezt egy normális beállítottságú társ, nő nagyon nehezen viseli el. Nem az én társaim a hibafaktorok, ezt mindenhol el is mondom, és emiatt lehet, hogy egy kicsit népszerűtlen vagyok, de legalább őszintén el merem mondani, hogy az én hivatásom és az azzal járó problémák indukálják ezeket a feszültségeket – mondta Tibor a Netbulvar.hu-nak.







Tibi nagyon elfoglalt, rengeteg fellépése és színházi feladata van. Ráadásul még a lovaival is kell foglalkoznia, amelyeket azon a tanyán tart, ahol most lakik. Sajnos ez magánélete rovására ment, és most választania kellett. A színésznek a Janza Kata musicalszínésznővel kötött első házassága is hasonló indokok miatt bomlott fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top