Sztárok

Zsédának máris hiányzik a fia

Kisfia születése óta az énekesnõ visszavonultan él. Zsédenyi Adrienn december végi hagyományos karácsonyi koncertjét tekinti visszatérõ fellépésének.

A híresebb előadók közül (Demjén Ferenc, Szentpéteri Csilla, Fenyő Miklós, Zséda, Hobo) sokan évek óta szerveznek karácsonyi koncerteket, hogy a rajongóikkal együtt ünnepeljenek egy kicsit.


Zséda idén december 27-én lép a közönség elé, hogy igazi ünnepi hangulatot varázsoljon. Az énekesnő a Netbulvar.hu-nak azt mondta, már nyáron igyekeztek mindent előkészíteni, hogy mostanra csak a zenekari próbák maradjanak, de a kisfia, Nimród nagyon hiányzik neki a felkészülés alatt.







– Ez egy igazi karácsonyi koncert lesz. Amióta az Ünnep című albumom megjelent, hagyománnyá vált, hogy az év végén együtt ünnepelek a rajongókkal. A 27-i fellépésre még 2007 elején kértek fel, akkor még bátran elvállaltam. Aztán amikor tudatosult bennem Nimród érkezése, úgy döntöttünk, nem szakítjuk meg a szép hagyományt. Ezt a nagyszabású koncertet tekintjük a visszatérő koncertemnek, de azért előtte már színpadra kellett állnom ahhoz, hogy a Palotában minden tökéletes lehessen. Lesz például egy nyilvános főpróba Szentendrén, az adventi ünnepségsorozat részeként. Ezt éppen azért nyitottuk meg a közönség számára is, mert a Művészetek Palotájába már hetek óta nem lehet jegyet kapni az előadásra – mondta Zséda a Netbulvárnak.


Az énekesnő igyekszik a próbákat kisfia ritmusához igazítani. 
– Általában este próbálunk, amikor Nimród már az igazak álmát alussza, ilyenkor édesapja őrködik az álma felett. Azt hiszem, nem is kívánhatnék nála jobb babát! Vannak persze nehezebb napjai, de minden úgy szép és tökéletes, ahogy van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top