Sztárok

Mi történik Damu Rolanddal?

Amióta felröppent a hír, miszerint Damu Rolandnak el kell hagynia a Jóban Rosszban sorozatot, a rajongók az idõpontra várnak. A Blikk információi szerint a színész mégsem távozik majd örökre.

Úgy tűnik, a TV2 megkegyelmezett Damu Rolandnak, és nem írják ki a Jóban Rosszban című sorozatból – egyelőre. Pedig a színész szeptemberi botránya után – amikor arcon ütötte egyik kolléganőjét – a csatorna vezetősége azt nyilatkozta: példás büntetést kap, és mennie kell a sorozatból.








Fotó: TV2

– Tisztában volt vele mindenki, hogy példát akar statuálni vele a csatorna. Ha valakinek a nevét egyből tudják a nézők a Csillagvirág Klinikából, az Damu Roland – mondta a színész egyik ismerőse, aki szerint Damu Roland hiába játszik rosszfiút, imádják az emberek, és nélküle nem lenne ilyen nézettsége a sorozatnak.
A legújabb hírek szerint ha ki is írják a sorozatból, akkor sem végleg, csak maximum néhány hónapra „utazik külföldre” a Jóban Rosszban üzletembere – tudta meg a Blikk, bár a csatorna Rolanddal kapcsolatban továbbra is csak annyit árult el, hogy a tervek szerint kiírják a sorozatból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top