Sztárok

Sztárháború Reese és Vince között!

Évente több álompárt és barátságot is köszönhetünk egy-egy film elkészítésének. Azért nem mindig idillikus a hangulat a forgatásokon. Reese Witherspoon és Vince Vaughn között most elmérgesedni látszik a viszony.

A Gala.de szerint a Four Christmasest alig pár hete kezdték el felvenni, ám máris kétséges, hogy valaha befejezik-e. A két főszereplő ugyanis egyfolytában veszekszik. A bennfentesek szerint Reese Witherspoon és Vince Vaughn egy romantikus komédia főszereplői, ám beszámolók szerint a forgatás le is állhat, mivel Witherspoonnak egyáltalán nem tetszik Vaughn munkához való hozzáállása. 








Reese Witherspoon







Vince Vaughn

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


A nyughatatlan Oscarral díjazott színésznője nem bírja elviselni partnere laza munkamorálját. Reese állítólag tombol dühében, amiért az Ünneprontók ünnepe című film sztárja, Vince minden reggel késve érkezik, és látszik rajta, hogy nem sokat aludt az esti buli után. Az egykori dr. Szöszi ellenben korán ott van a helyszínen, és azonnal felvételre kész. Amikor Vaughn megjön, Reese szeretne vele olvasópróbát tartani, de ez soha nem sikerül. Ben Stiller legjobb barátja ugyanis a spontán dolgokat kedveli, és hagyja, hogy egy jelenet szinte magát rendezze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top