Sztárok

Courteney Cox nagy választás elõtt!

A Jóbarátok Monicáját válaszút elé állította férje, David Arquette. Courteney Coxnak döntenie kell David és Jennifer Aniston között.

David Arquette-nél betelt a pohár. A színész-producernek elege van abból, hogy neje, Courteney Cox lassan több időt tölt a barátnőjével, Jennifer Anistonnal, mint vele. Davidet, aki feleségével közösen végzi a Dirt társproduceri teendőit, egyre jobban idegesíti, hogy Jennifer minden rendezvényre és kirándulásra elkíséri őket, és állandóan osztoznia kell vele feleségén.








Courtney Cox és David Arquette

A barátnők még a Jóbarátok forgatásán kerültek szoros kapcsolatba, és az eltelt 13 évben elválaszthatatlanok voltak, és ma is azok. A Gala.de szerint David Arquette viszont új szabályokat akar lefektetni. Amikor Jennifer Aniston közös vakációról kezdett el beszélni, és szervezkedni, a színész kifakadt kétségbeesésében.








Courteney Cox és Jennifer Aniston

A Courteney Cox–David Arquette házaspár egyik ismerőse így nyilatkozott: „Courteney-nek döntenie kell. Ez így nem mehet tovább. David szeretné, ha Jennifer nem ugrana be hozzájuk mindennap, és éjfél és reggel 8 között csak vészhelyzetben telefonálna.” Ezek szerint a férj elég okos ahhoz, hogy tudja, a felesége és Jen igazi barátságát nem szabad szétválasztani, hiszen annak csak ő látná kárát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top