Sztárok

Johnny Depp ismét a csúcson

Johnny Depp igazán jó évet zárhat idén. Nem elég, hogy Golden Globe-díjra jelölték, de immár harmadszor választották a világ legtöbb autogramot adó sztárjának is.

A kaliforniai Autograph magazin ismét közzétette a legtöbb és a legkevesebb autogramot adó sztárok listáját. Ahogy azt már megszokhattuk, ismét Johnny Depp végzett az élen – immár harmadszor.







Bár a 44 éves színész szeretne elvonulni a világ elől, tudja, hogy a rajongók meghatározóak karrierje szempontjából. Így mindig készségesen írja alá a nevét, és igyekszik minden alkalommal kedvesen bánni rajongóival.


Deppet a tízes listán Matt Damon, George Clooney, Jack Nicholson, Rosario Dawson, John Travolta, Katherine Heigl, Jay Leno, Dakota Fanning és Russell Crowe követi – ő egyébként tavaly még a legrosszabbak között szerepelt.

Az utóbbiak listáját az idén Will Ferrell vezeti, utána Tobey Maguire, Joaquin Phoenix, William Shatner és Renée Zellweger következik.

Top 10 – legjobb aláírók:
1. Johnny Depp
2. Matt Damon
3. George Clooney
4. Jack Nicholson
5. Rosario Dawson
6. John Travolta
7. Katherine Heigl
8. Jay Leno
9. Dakota Fanning
10. Russell Crowe

Top 10 – legrosszabb aláírók:
1. Will Ferrell
2. Tobey Maguire
3. Joaquin Phoenix
4. William Shatner
5. Renée Zellweger
6. John Malkovich
7. Julie Andrews
8. Bruce Willis
9. Teri Hatcher
10. Scarlett Johansson

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top