Sztárok

Ördög Nórit vetkõztetnék – fotóval

A Csillag születik show-mûsor belevaló háziasszonyát a magyar Monica Bellucciként emlegetik.

Hét évvel ezelőtt mint gyakornok került az RTL Klubhoz, most pedig már állandó műsorvezető és háziasszony a csatornánál. Ördög Nóra, a Csillag születik műsorvezetője igazán szemet gyönyörködtető látvány – még női szemmel nézve is.












 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Nórit nemrégiben megválasztották a legszexisebb műsorvezetőnek, ami a képeket elnézve nem is csoda. Nóra azon kevesek közé tartozik, aki bármit felvehet, mindenben egyformán jól mutat. Náray Tamás kreációi pedig még jobban kiemelik tökéletes alakját, sugárzó szépségét. A Netbulvar.hu szerint nem véletlen, hogy a kollégái csak úgy hívják: a magyar Monica Bellucci.







Ördög Nóra is bekerült a nyuszis magazinba, csakhogy a műsorvezető nem hajlandó vetkőzni. Most biztosan nagyon sok férfi szeme csillant fel, de mielőtt hamis illúziókba ringatnánk bárkit, Nóra talpig ruhában látható. Az egyik legsikeresebb műsorvezetővel interjút készítettek, és nem csak azért, mert őt választották a legszexibb médiamunkásnak. (Fotók: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top