Sztárok

Julia Roberts ismét címoldalon!

Visszavonultan élt gyermekei születése után az Oscar-díjas színésznõ. Julia Roberts most ismét hallat magáról, méghozzá a tõle megszokott nyíltsággal.

Julia Robertsről ismét több pletyka kering: egyes források szerint újra válságba került Danny Moderrel a házassága, más hírek szerint újraházasodik, méghozzá férjének mondja ki ismét az igent.







Köztudott, hogy a színésznő és rendező férje egy időben gyakran kaptak hajba, ám mintha a gyerekek születése csökkentette volna a vitákat. A Gala.de szerint a kapcsolatra az is kihatott, hogy nemrég mutatták be a színésznő legutóbbi filmjét, a Charlie Wilson’s Wart, amelynek egyik medencés jelenetében Julia bikiniben látható. Míg Danny a jelenetet boldogan nézi újra és újra, a színésznő az utolsó pillanatig abban bízott, hogy erre a jelenetre nem lesz szükség, ha pedig mégis, akkor egy dublőz vetkőzik majd helyette, hiszen a felvételkor már négy hónapos terhes volt harmadik gyermekével, Henryvel. A 40 éves, Oscar-díjas sztár – aki többek között épp a Pretty Womanben látható fürdőkádas jelenettel lett világhírű – szerint azok a színésznők, akik egy film kedvéért vetkőznek, nem maradnak hűek a szakmájukhoz.
A színésznő – férje iránti hálája jeleként is – elismerte, ha Moder nem olyan kitartó, mostanra már elváltak volna, és a gyerekeken marakodnának. Ha hinni lehet a pletykáknak – ugyanúgy, mint öt éve –, új-mexikói birtokukon újra örök hűséget fogadnak egymásnak az esztendő utolsó estéjén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top