Sztárok

Titokban fotózott sztárok – fotóval

A paparazzik mindenütt ott vannak. Lencsevégre kapják a sztárokat, amint napoznak, romantikáznak, gyakran mit sem sejtve a rájuk szegezõdõ objektívekrõl.

Paris Hilton nem aggódott a szinte a villája közvetlen közelében pusztító októberi kaliforniai tűzvész miatt. Az örökösnő mintha csak a füstöt kémlelte volna, úgy napfürdőzött a vészhelyzet idején.








Paris Hilton

Britney Spears idén is rossz évet zár. Többször fotózták le ittasan és bódultan, mint józan állapotban. Az énekesnő elhanyagolt műhajával és szegényes öltözékében ünnepelte legújabb albumának piacra kerülését.








Britney Spears

Az egykori szupermodell, Heidi Klum és énekes férje, Seal annyi időt próbálnak meg eltölteni Lenyvel, Henryvel és a harmadik kisfiúval, Johan Riley-vel, amennyit csak tudnak. Ilyenkor játszanak, tévét néznek, főzőcskéznek vagy éppen leugranak a legközelebbi játszótérre.








Heidi Klum és családja

Akár egy átlagos család átlagos reggeléről is készülhetett volna ez a felvétel: Angelina Jolie, karján örökbe fogadott kislányával, Zaharával és fiával, Maddoxszal a tanintézmény felé igyekszik.








Angelina Jolie, Zahara és Maddox

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top