Sztárok

Györgyusz boldog anyuka

A Való Világ egykori szõke üdvöskéje megkomolyodott, és nagy vágya teljesült: négy hónappal ezelõtt megszületett a kisfia, Milán.

A tévécsatornákon fel-, majd eltűnő sztárokra mindig kíváncsi a néző. Tóth Györgyivel például rengeteg dolog történt, amióta kijött a villából. A legfontosabb: négy hónappal ezelőtt megszületett a kisfia, Milán. Györgyi azóta teljesen kivirult, boldog és kiegyensúlyozott életet él a párjával és a kicsivel hármasban.







– A családunk nagyon segítőkész, de mi szeretnénk mindent magunk megoldani. Az első két hónap nagyon kemény volt, mert Milán eleinte nyugtalan baba volt. Most már szerencsére minden rendben van – mesélte a Reggeliben a büszke anyuka.
Györgyi januárban szeretne visszamenni dolgozni. Mivel főnökei nagyon megértőek, csak akkor áll újra munkába, ha már biztos benne, hogy a kis Milánnak és neki is így a legjobb. A Való Világból Györgyuszként megismert Tóth Györgyi szépségápolási magazint vezet, és magán próbál ki minden szert és eljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top