Sztárok

Óriási barátság a sztárok között 2. – fotóval

Ha van egy barátod, mindened van – tartja a mondás. A hírességek számára is fontos, hogy kiönthessék valakinek a szívüket. Katherine Heiglnek, Brad Pittnek és Penélope Cruznak is van lelki társa.

Katherine Heigl és T. R. Knight – A Grace klinika Izzie-je és George-a a legjobb barátok, és nem csak a sorozatban. Katherine kiállt barátja mellett, amikor az a nyilvánosság előtt felvállalta homoszexualitását. T. R. a legjobb barát, Katherine december 23-i esküvőjén a tanú szerepét is elvállalta.








Katherine Heigl és T. R. Knight

Brad Pitt és George Clooney – A nyári szabadidős barátság, a particimboraság és a shoppingbarátságok mellett Hollywoodban van még egy kiemelkedő barátságkategória, méghozzá a show-biznisz barátság. E kategóriába illik Brad Pitt és George Clooney kapcsolata is. És bár a pletykák szerint Brad felesége, Angelina Jolie ki nem állhatja George-ot, a Vészhelyzet valamikori Ross dokija nem tud olyat mondani Mr. Smithnek, amire az nemet mondana. Legalábbis a producercégükkel kapcsolatosan nem.








Brad Pitt és George Clooney

Penélope Cruz és Salma Hayek – A 38 éves, mexikói születésű Salma és a 30 éves, spanyol származású Penélope évek óta szoros baráti kapcsolatban vannak. A sok együtt töltött idő miatt sokan már leszbikusnak is titulálták őket. A férfiak szerencséjére a két színésznő természetesen csak lelki társa egymásnak. „Olyanok vagyunk, mintha testvérek lennénk, és az érzéseink könnyed humorral fűszerezettek” – nyilatkozta nemrég Penélope.








Penélope Cruz és Salma Hayek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top