Sztárok

Katie Holmest és Tom Cruise-t legyõzte Angelina Jolie és Brad Pitt!

Az idei évben sem maradhatott ki a hollywoodi álompárok osztályozása. Katie Holmesnak és férjének csak a második hely jutott, az abszolút gyõztes idén Angelina Jolie és Brad Pitt.

A US Weekly magazin idén is összegyűjtötte a sztárpárokat. Az amerikai lap szavazói Angelina Jolie-t és Brad Pittet választották az év párjának a hírességek között. A pár mögött Tom Cruise és Katie Holmes következik a listán.























A magazin szerint azzal érdemelték ki az elismerést, hogy amióta Angelina Jolie elcsábította Bradet Jennifer Aniston mellől, egyetlen botrányuk sem volt – olvasható a Gala.de-n. Emellett mintaszülőként nevelik négy gyermeküket, családi életük nem befolyásolja a karrierjüket, hiszen mindketten roppant sikeresek a szakmájukban. A szavazatokat persze az is befolyásolta, hogy Brad és Angelina roppant szexi, és a hétköznapokban is adnak magukra, míg Katie Holmes gyakran elengedi magát.
























Angelina és Brad mindenesetre igyekezett mindenkiben tudatosítani, hogy nem igaz az a pletyka, miszerint a gyerekek miatt vannak együtt. Angelina elmondta, hogy imádja nézni, amikor férje, Brad Pitt a gyerekekkel játszik, vagy valami csintalanságot tanít nekik. A színésznő szerint Brad csodálatos családapa és ugyanakkor csodálatos szerető is. Brad Pitt pedig feleségét, Angie-t dicsérte: közölte, el sem tudja képzelni, hogy mástól legyen gyermeke. Továbbá hozzátette: nekem a feleségem a legnagyszerűbb ajándék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top