Sztárok

Szerelembõl barátság a Jóban Rosszban sztárjai között

Létay Dórának és Szanitter Dávidnak szakítást hozott megismerkedésük elsõ évfordulója. Ám a Jóban Rosszban két sztárja karácsonykor is megajándékozza egymást.

Létay Dóra és Szanitter Dávid között igazán mély szerelem dúlt. Ám egyéves kapcsolatukat szakítással „ünnepelték”. A színészek között nem volt veszekedés, hangos szóváltás, nem lépett be az életükbe harmadik személy, egyszerűen egy évet adott nekik a sors, s mindketten tudták: itt az ideje továbblépni. Mivel nem haraggal váltak el, mind a ketten úgy döntöttek, mindent megtesznek, hogy barátok maradjanak.








Létay Dóra







Szanitter Dávid

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Dóra nem riadt meg a függetlenségtől, ugyan míg friss volt a seb a szívében, kicsit visszahúzóbb lett, de nem tört le. Mint minden eseménynek, egy szakítás megélésének is időt kell hagyni. „Nem hiszek abban, hogy azonnal bele kellene vetnem magamat egy újabb szerelembe. Ez csak figyelemelterelés lenne. Az pedig azt jelentené, hogy nem nézek szembe a történtekkel, nem hagyom leülepedni a dolgokat. Ez pedig bármikor visszaüthet” – nyilatkozta a Blikknek nemrég a színésznő.
Szerinte az egyedüllét nem azt jelenti, hogy magányosak vagyunk.
„Nem pánikolok attól, ha egyedül kell lennem. Sőt kifejezetten élvezem, ha néha magam lehetek otthon.” (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top