Sztárok

Itt töltik a karácsonyt a sztárok! – fotóval

Néhányan egy lakókocsiban ünnepelnek, ám úgy tûnik, a sztároknak a hatalmas méretû házak okoznak boldogságot. Katie Holmes, Katherine Heigl és Paris Hilton szép karácsonynak néz elébe.

• Köztudott, hogy Tom Cruise-nak van mit a tejbe aprítania. Feleségével, Katie Holmesszal 35 millió dollárért vásárolta házát Beverly Hillsben. A ház 4 éve épült pazar környezetben. A több mint 4000 négyzetméter területű telken felépített, majdnem 1000 négyzetméteres házat egy hosszú felvezető úton lehet megközelíteni. A házban 7 hálószoba, 9 fürdőszoba van. A kertben található egy teniszpálya és egy hatalmas medence is. A luxusvillától két perce van David Beckham új amerikai otthona.








Katie Holmes és Tom Cruise háza

• Katherine Heiglnek boldog és szerencsés éve volt 2007. A Grace klinikában szereplő Izzy doktornő december 23-án mondja ki a boldogító igent Josh Kelley-nek. Az esküvő előtt Hollywoodban megvásárolták álmaik házát is, amelyen a beköltözés előtt kisebb átalakításokat végeztettek. Az épülethez 4 hálószoba, 3,5 fürdőszoba tartozik, ezenkívül magas mennyezet, sötét színű fapadló, veranda teszi tökéletessé az új tulajdonosok számára. A vendégeket a hatalmas nappaliban fogadhatják majd, amelyet kandalló tesz otthonossá. A házat csodaszép zöld kert veszi körül, és természetesen úszómedence, illetve élményfürdő is tartozik a sztárok új otthonához. A házban és a kertben természetesen lesz hely Katherine öt kutyájának is.








Katherine Heigl és Josh Kelley háza

• Feltette az internetre Los Angeles-i otthonát Paris Hilton is. Az örökösnő 4,25 millió dollárért (772 millió forint) kínálta régebbi ingatlanját, mivel kicsinek találta, és a lakás túlzottan ki volt téve a riporterek és lesifotósok érdeklődésének. Az új rezidencia igazán méltó Parishoz. A mediterrán hangulatú épületegyütteshez 5 hálószoba, 5 fürdőszoba, úszómedence és gyönyörű kilátás tartozik. Potom 6,25 millió dollárért. Az biztos, hogy Parisnak lesz hol ünnepelnie.








Paris Hilton háza

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top