Sztárok

Elbúcsúzott Alföldi Róbert

Alföldi Róbert elbúcsúzott a Heti Hetestõl. A színész-rendezõ a Nemzeti Színház fõigazgatójaként dolgozik januártól, ezért távozott a kereskedelmi televízió népszerû mûsorából, amelynek oszlopos tagja volt.

A 2007-es év utolsó Heti Hetesének legmeghatóbb pillanata az volt, amikor Alföldi Róbert elbúcsúzott a nézőktől és kollégáitól. Az új évben ugyanis a színész-rendező a Nemzeti Színház főigazgatójaként dolgozik majd tovább.







– Remélem, hogy a következő öt évben most voltam itt utoljára – kezdte utolsó megszólalását a kritikus humor búcsúzó nagyágyúja. – A Nemzeti Színház igazgatója leszek, és úgy gondolom, hogy nem lenne elegáns, ha itt jártatnám a számat. – Majd megköszönte a kollégáknak a közös munkát. Hajós András egy dallal ajándékozta meg, amely csak fokozta a többiek és a nézők meghatottságát – olvasható a Netbulvar.hu-n.


Alföldi Róbert régóta kötődik az RTL Klubhoz. 1998-tól 2002-ig a Jó Reggelt!, majd a Reggeli és a Delelő című műsor egyik műsorvezetőjeként dolgozott. A Heti Hetes csapatát éveken át erősítette, de folyamatosan látható volt különböző televíziós csatornákon is.


A Jászai-díjas színésznek a 2007-es év igen szerencsésnek bizonyult. A sikeres színpadi munkáin kívül augusztus 20-án a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével tüntették ki, decemberben pedig megbízták a Nemzeti Színház vezetésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top