Sztárok

Férjhez ment a Grace klinika sztárja

A karácsony többszörös ünneppé vált a Grace klinika csinos doktornõje, Katherine Heigl és párja, a zenész Josh Kelley számára. A színésznõ esküvõi ruhára cserélte az orvosi köpenyt.

A legtöbb sztár a nyári esküvő mellett dönt, hiszen ilyenkor süt a nap és meleg van, és a menyasszony bátran viselhet kivágott ruhát is. A Grace klinika sztárja, Katherine Heigl azonban télen, pontosabban szenteste előtt egy nappal mondta ki a boldogító igent a zenész Josh Kelley-nek. A sorozat Izzyje szerint minden álmát valóra váltotta a szuperromantikus esküvő.








Katherine Heigl és Josh Kelley

Az esküvőt Utah államban tartották, szerény körülmények között. Katherine fehérben volt, és vőlegényének egyik dalára – amelyet egy vonósnégyes adott elő – vonult az oltár elé. A vendégek között helyet foglaltak a sorozatbeli kollégák is. A ceremónia fél óráig tartott, majd a vendégeket állófogadással várták. A People magazin szerint a templomot fehér virágokkal díszítették, és odakint fehér gyertyák százai lobogtak a hóban.


Azt, hogy milyen színű ruhája volt az Emmy-díjjal is jutalmazott színésznőnek, nem tudni, mert az ifjú házaspár még nem hozta nyilvánosságra az esküvői fotókat. Ám a fehér dekorációt figyelembe véve nagy valószínűséggel a menyasszonyi ruha is fehér volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top