Sztárok

Kínos pillanatok 2007-ben – fotóval

Tavaly mintha több kínos esemény történt volna a hírességekkel, mint az elmúlt években. Kiefer Sutherland, Britney Spears vagy Katie Holmes neve nem csak a munkájuk miatt jelent meg a hírekben.

A 24 című sorozat sztárja, Kiefer Sutherland 48 napra vonult börtönbe. Nem csoda, hogy több rajongó is kiábrándult a színészből, hiszen egy családapától többet várnak el, mint hogy állandóan részegen randalírozzon és ittasan a volán mögé üljön. A rendkívül népszerű televíziós sorozat sztárja a letöltendő börtönbüntetés mellett öt év felfüggesztett szabadságvesztést is kapott a szeptemberben történt incidenssel összefüggésben.








Kiefer Sutherland

Talán egyöntetű lehet a vélemény, hogy a legkellemetlenebb helyzetbe Britney Spears került 2007-ben. A popdíva feltűnő, őrült viselkedése és életformája miatt a két fia feletti gyámságát is elveszítette. Egy buli után a kocsiba beszállva több villant ki a ruhája alól, mint az illendő. Kiderült róla, hogy nemcsak iszik, de évek óta kábítószerfüggő is, és az újabb pletykák szerint ismét terhes, méghozzá a menedzserétől vár gyermeket.








Britney Spears

A legtöbbször kislányosan mosolygós Katie Holmes számára is fordulatot hozott 2007. Kiderült, hogy az álompárként elkönyvelt házaspár, Katie Holmes és Tom Cruise kapcsolata sem tökéletes. Novemberben nyilvánosságra került a pár között létrejött házassági szerződés, amely közel száz oldalon ecseteli Katie kötelezettségeit és az ezért járó pénzösszegeket. A szerződés szerint Tom beleszólhat, hogy felesége kivel barátkozhat, milyen frizurát csináltathat magának, milyen ruhát vehet fel, ha kimegy az utcára, és hogyan nevelheti kislányukat, Surit. (Gala.de)







Katie Holmes és családja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top