Sztárok

Visszatekintés 2007 sztárdivatjára – fotóval

A sztároknak kötelezõ csillogni tetõtõl talpig egy-egy rangos eseményen. Ami az eleganciát illeti, a sztárok 2007-ben az átlátszó, többet mutató, mint takaró, csillogó ruhákat részesítették elõnyben a vörös szõnyegen.

Rihanna ismét tündökölt. Az énekesnő nemrég Londonban a diáklányok öltözetéhez hasonlító ruhát öltött. Magas derekú nadrágban, fehér, fűzőszerű blúzban jelent meg egy bemutatón. Rihanna új stílusa egyszerű, ám mégis lehengerlő volt. Sikerült elterelnie a figyelmet a törött lábáról.








Rihanna

A Swarovski Fashion Rocks bemutatón Uma Thurman az átlagosnál többet mutatott meg magából. A színésznő klasszikus feketét öltött magára, méghozzá kristályokkal kirakva. A választott ruhaköltemény igencsak sokat engedett láttatni az egyébként a visszafogott stílusnak hódoló Uma idomaiból, a férfiak nagy örömére.








Uma Thurman

Victoria Beckham a kilencvenes évek egyik legsikeresebb lányzenekarát, a Spice Girlst erősíti Posh Spice néven. Népszerűsége David Beckham feleségeként tovább nőtt. Mióta újra összeállt a lánybanda, a divatdiktátorként is szereplő énekesnő vadul belevetette magát a fellépőruhák tervezésébe és kiválasztásába – olykor kétes eredménnyel.







Victoria Beckham

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top