nlc.hu
Sztárok
Így ünnepelték az újévet a sztárok – fotóval

Így ünnepelték az újévet a sztárok – fotóval

Sétálni az utcán a New York-i tömegben, vagy csillogó partin táncolni hajnalig? A hírességek közül többen az elit partikat keresték fel, mások inkább a tömegben érezték jól magukat szilveszter éjszakáján.

Lenny Kravitz újévi köszöntője a Times Square-en – Az énekes rocksztár nem átallott az utcára vonulni szilveszter éjszakáján, hogy több sztárral, köztük Chris Rockkal, a soulénekesnővel, Alicia Keysszel vagy a fiatal countryénekesnővel, Carrie Underwooddal és természetesen a rajongókkal együtt közösen ünnepelje az újévet a New York-i Times Square-en.








Lenny Kravitz

Mariah Carey, a nehézbombázó – 2007 szilveszteri bulijának egyik legnépszerűbb helyszíne kétségtelenül Las Vegas volt. Mariah Carey is részt vett a bűnös város legnagyobb buliján, az Eve Partyn, ahol még sok más híresség is megjelent, köztük Pamela Anderson és Avril Lavigne. Mariah néhány barátnőjével érkezett a sivatagi város egyik legelitebb szórakozóhelyére, ahol igazi bombázóként jelent meg egy fehér, testhez simuló ruhában.








Mariah Carey

Paris Hilton üde színfolt volt – Paris Hilton aztán igazán színesen búcsúztatta az óévet és kezdte az új esztendőt; a szivárvány minden színében pompázott az LAX night-clubban rendezett újévi partin Las Vegasban. A partilány a nővérével, Nickyvel érkezett a buliba, majd egykori barátnőjének, Britney Spearsnek az exférjével, Kevin Federline-nal mulatott.








Paris és Nicky Hilton

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top