Sztárok

Mitõl soványak a sztárok?

Nehéz elképzelni, hogy minden híresség alkatilag vékony. A sztárok sem születtek soványnak, sõt nap mint nap megszenvednek a kívánt súly eléréséért.

Divat a soványság. Egy szép formájú, ám nem kórosan vékony színésznő ma már jóval nehezebben kap szerepet, mint ha betegesen deszka lenne. De a legtöbb sztár sem születik csontosan soványnak. Nagyon sok színésznő lefogy egy szerep kedvéért, azután pedig visszanyeri természetes, sokkal kerekdedebb alakját, vagy folyamatos koplalásra ítéli magát.

Angelina Jolie-ról hol az a pletyka terjed, hogy anorexiás, hol az, hogy hepatitises beteg. A színésznő egy interjúban elárulta, hogy mi volt drámai súlyvesztésének oka. A színésznő nem fogyókúrázott, hanem nem tudta feldolgozni édesanyja, Marcheline Bertrand elvesztését. Az idegi és érzelmi feszültség Angelinánál jelentős súlyveszteségben jelentkezett. A négygyermekes anyuka a Grazia magazinnak adott interjúban elárulta azt is, hogy partnere, Brad Pitt csodálatos volt ebben a nehéz időszakban.








Angelina Jolie

Keira Knightley túl sovány, ezt mindenki láthatja. A színésznő nemrég hevesen bizonygatta, hogy nem beteg, nem koplal, és szó nincs étkezési zavarról vagy anorexiáról. Egyszerűen sokat dolgozik, nincs ideje a súlyával törődni, és ilyen vékony az alkata. Keira egy nyilatkozatában azt is elárulta, hogy megpróbált meghízni, hogy véget vessen a találgatásoknak, de huzamosabb ideig képtelen volt megtagadni saját személyiségét. Ráadásul a színésznő arra is panaszkodott, hogy az orvosa azt mondta, főleg gyorséttermi ételeket kellene ennie, hogy hízzon. Keira válasza az volt, hogy nem hajlandó mérgezni a szervezetét csak azért, hogy megfeleljen másoknak.








Keira Knightley

Denise Richards színésznő tudatosan fogyasztotta le magát. A szuperszexi kétgyermekes anya már Lola és Sam megszületése előtt tudta, hogy le kell adnia a terhesség alatt felszedett pluszkilókat, egy válás után volt, két pici gyerekkel és egy tévésorozatban való szerepléssel. A színésznő a miniadagok híve. Az ő napja reggel 5-kor indul: miután megevett egy banánt, egy órát sportol személyi edző segítségével. Kis adag ételeket eszik, amelyekben megfelelő arányban szerepel a fehérje és a rost. Ebédre salátát fogyaszt olívaolajos öntettel, vagy olyan ételt, amelyet menet közben is falatozhat: vegaburgert vagy zöldségekkel töltött tortillát.








Denise Richards

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top