Sztárok

Britney Spears ismét mélyponton! – fotóval

Britney nem láthatja a gyermekeit! A popdíva férje attól félt, hogy az énekesnõ lelövi két kisgyermeküket, a hatóságok ezért vették szinte katonai ostromgyûrû alá Spears hollywoodi otthonát.

A múlt hét csütörtöki incidens óta nem láthatja a gyermekeit Britney Spears. Az énekesnő egy tévédoktortól kért segítséget.


Múlt hét csütörtökön „családi veszekedés” miatt kihívták a rendőrséget Britney Spears házához. Britney és exférje, Kevin Federline között azért éleződött ki a vita, mert az énekesnő nem akarta visszavinni a fiúkat, a kétéves Sean Prestont és az egyéves Jayden Jamest a megadott határidőre, ezért rendőrségi járőrkocsik, tűzoltók és mentők jelentek meg a háza előtt.


Médiabeszámolók szerint Britney ismeretlen szer befolyása alatt állt.
A beszámolók szerint a 26 éves énekesnő hisztérikus állapotban volt, a mentősök hordágyon vitték el, és kórházba szállították. Britney szombaton egy föld alatti folyosón hagyta el a lesifotósoktól hemzsegő Cedars-Sinai klinikát – jelentette az Entertainment Tonight című tévéműsor.








Az énekesnő az Amerikában nagy népszerűségnek örvendő dr. Phil McGraw tévédoktortól kért segítséget, aki a találkozást követően úgy nyilatkozott, hogy az énekesnőnek egyre nagyobb szüksége van gyógyszeres és pszichiátriai kezelésre.







Dr. McGraw a következő adását teljes egészében az énekesnővel történteknek szenteli. A hírességet kezelő orvosok ugyanakkor nem nyilatkoztak Britney állapotáról. „Britney épp pakolt, amikor megérkeztem. Legalább egy órát beszélgettünk, majd kikísértem a kocsijához. Nagyon aggódom érte” – nyilatkozta a pszichiáter.

Az incidens után a bíróság megvonta Britney Spearstől a láthatási jogát. A gyámsági perben a következő meghallgatás január 14-én lesz. (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top