nlc.hu
Sztárok
Bezzeg a régi szép idõkben… Cikissé lett sztárok 1. – fotóval

Bezzeg a régi szép idõkben… Cikissé lett sztárok 1. – fotóval

Nincs kínosabb annál, ha valaki fiatalon sármos, lázadó és a maga korában kimondottan elismert dolgokat visz végbe, majd pár évtized elteltével már csak egy bohócot látunk benne. Sztárok, akik valaha tudtak valamit, ám ebbõl nem sok maradt mára.

Muszáj Michael Jacksonnal kezdeni a listát. A rengeteg plasztikai műtéten átesett és gyermekek szexuális zaklatásával is megvádolt sztárról még az is hallott, aki egy-két videoklipjén kívül egyetlen felvételét sem látta vagy hallotta. Ma már nehéz elhinni, hogy Jacko a nyolcvanas évek elképesztően nagy sikereket elérő sztárja volt, akinek a Thriller című albuma mind a mai napig a legnagyobb példányszámban eladott lemez a poptörténelemben. Sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a rajongói csak a zenei múltjára tudjanak emlékezni.








Michael Jackson

Meglepő, de Cyndi Lauper ma olyan, akár egy nyugdíjas néni. Az extremitásáról és feltűnő viselkedéséről híres énekesnő már nem viseli a rikító parókáját és nem sminkeli magát. A sztár, akárcsak egy megpihent és kiöregedett díva, próbál talpon maradni. A korosodó énekesnő egyszerűre vágott frizurájával és teljesen hétköznapi egyéniségével ma már senkinek nem tűnik fel. Cyndi Lapuer időnként megjelenik egy-egy rendezvényen, esti koncerten, ahol megpróbálja visszaidézni régi énjét, de inkább megmosolyogtató, mint polgárpukkasztó.








Cyndi Lauper


A rocknagyiként emlegetett Tina Turner egy ideje kevesebbet hallat magáról. Talán belátta, hogy hetven felé közeledve egyre kevésbé tudja mutogatni a lábait, amiért – a régebbi rocklexikonok tanúsága szerint – bolondultak a férfiak. Az tény, hogy az énekesnő karrierje mindig is összekapcsolódott a szexuális vonzerő kihangsúlyozásával, ami az évek múltával egyre nehezebben volt megvalósítható. Tina Turner a harmincon aluliak legtöbbje számára nem más, mint egy a sok elkoptatott sztár közül – néhány nagy slágerrel –, aki még ötvenévesen is miniszoknyában és tűsarkúban ugrált a színpadon.







Tina Turner

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top