nlc.hu
Sztárok
Havas Henrik nem tud pihenni?

Havas Henrik nem tud pihenni?

Újabb saját gyártású mûsort indít a Storytv. Úgy tûnik, Havas Henrik nem tud hosszú ideig pihenni, hiszen a mûsor házigazdája a tanár úr lesz, aki komolyan veszi a sztárcsatornánál kapott feladatokat.

Havas Henrik visszavágyott a képernyőre. 2008. január 28-án a Storytv újabb saját gyártású produkciójában, a Havas című műsorban láthatjuk. A Havas Henrik által vezetett napi talkshow elsősorban tényfeltáró, közéleti, az embereket leginkább érdeklő aktualitásokkal foglalkozik majd. A műsorvezető konfrontatív, kritikus és szókimondó személyiségére épülő televíziós produkció főműsoridőben hétfőtől péntekig lesz látható a Storytv-n.








Havas Henrik

Új műsorával kapcsolatban Havas Henrik megjegyezte: „Örülök, hogy »leigazolt« a Storytv. Biztató számomra, hogy a csatornának komoly tervei vannak a jövőre nézve. Vonzó feladat egy televízió építésében részt venni. A TV2 régi történet, engem most már csak a Storytv érdekel.”
Havas Henrikről nem csak a tévénézők tudják, mennyire sokoldalú. A tanár úr újságíró, műsorvezető-műsorszerkesztő, egyetemi docens. Számos bestsellert írt a tényfeltáró újságírás műfajában. Nem csoda, hogy a sztárcsatorna hosszú távon szeretné maga mellett tudni a műsorvezetőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top