nlc.hu
Sztárok
Jennifer Aniston bevallja, hogy magányos!

Jennifer Aniston bevallja, hogy magányos!

A színésznõ nem találja az igazit Brad Pitt óta. Úgy érzi, magányosságát megszüntetné egy kisgyermek. Jennifer Aniston most apát keres!

Mióta elvált Brad Pitt-től, a Jóbarátok egykori sztárja nem túl bátran randevúzik, hisz csak két komolyabb kapcsolata volt, amelyekre talán túl sok időt is pazarolt. Míg Jennifer Aniston és exférje között még vita tárgya volt a gyermekvállalás időpontja, ma a színésznő már apát keres, ám a hírek szerint nem rendhagyó módon.








Jennifer Aniston

Jennifer úgy tervezi, hogy nem örökbe fogad, és nem is a hagyományos utat választja. A mesterséges megtermékenyítés mellett döntött, talán pont azért, mert nagyon kiábrándult a férfiakból. A színésznő barátai szerint az biztos, hogy Jennifer most nem akar házasságot, csak egy szép, okos babát, aki teljessé tehetné az életét.

A magazinok címlapján gyakran szereplő színésznő joggal kritikus a férfiakkal szemben. Hisz a válása utáni első partnere, Vince Vaughn manapság inkább a bulizásairól híres, nem pedig a megbízhatóságáról. A komikust követő Paul Sculfor is kétes hírnévnek örvend: a modellként dolgozó férfiról kiderült, hogy nem veti meg a drogot. Talán jelenlegi szerelme, a szintén modellkedésből élő Jason Lewis lehetne a megoldás. De ez a kapcsolat még túl friss ahhoz, hogy Jennifer apává tegye a férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top