nlc.hu
Sztárok
Reese Witherspoon ultimátuma: szex vagy alkohol

Reese Witherspoon ultimátuma: szex vagy alkohol

Nem igazán felhõtlen Reese Witherspoon és Vince Vaughn viszonya. A sztárháború folytatódik, az Oscar-díjas színésznõ kijelentette: amíg Vince Vaughn otthona a borospince, nem szexelnek õk sem.

A két hollywoodi színész jelenleg a Four Christmases című filmet forgatja együtt. A Nők Lapja Cafe már beszámolt róla, hogy Reese Witherspoon és Vince Vaughn között a felvételek alatt sem alakult ki kölcsönös szimpátia. Míg a Doktor Szöszi sztárja pontosan és felkészülten érkezik reggelente a forgatásra, addig a férfi késik, és nem nagyon tartja magát a forgatókönyvhöz, inkább rögtönöz.








Reese Witherspoon

Hiába tartottak kéthetes szünetet Reese Witherspoon és Vince Vaughn új filmjének forgatásán, még mindig nem képesek egymást elviselni. Az újabb konfliktus azért alakult ki, mert a forgatókönyvben leírt szexjelenet nem felel meg a színésznőnek. Pedig többek szerint vicces lenne az aktus, ám Reese szívesebben fetrengene forró olajban, mint Vince-szel az ágyban. Valószínűleg fölöslegesen járatja a száját, mivel szereplőtársa egyben a mozi egyik producere is. A Sulihuligánok sztárja semmi pénzért nem hajlandó lemondani a lepedőgyűrésről, mert az idegesíti a szőkeséget – írja a Netbulvar.hu a Femalfirst.com-ra hivatkozva.








Vince Vaughn

Amióta megkezdték a felvételeket, egyfolytában arról hallani, hogy mennyire utálja egymást a két főszereplő. Az Oscar-díjas színésznő mindig tökéletes munkára törekszik, ezért kipihenten és felkészülten érkezik reggelente. Jennifer Aniston exkedvese ellenben minden estét azzal tölt, hogy leissza magát, és leül pókerezni. Az biztos, hogy a főszereplők ellenséges viszonya miatt nőtt a sajtóérdeklődés készülő film iránt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top