nlc.hu
Sztárok
Drew Barrymore ismét megunta a szingliéletet?

Drew Barrymore ismét megunta a szingliéletet?

Nincs elege a házaséletbõl Drew Barrymore-nak, a színésznõ ismét feleség szeretne lenni. A Charlie angyalai sztárja mindent meg is tesz, hogy kedvese megkérje a kezét.

Jelenlegi barátjával hosszú távra tervez Drew Barrymore, a pletykák szerint nagyon szeretné, ha kedvese, a Jeepers Creepers sztárja, Justin Long feleségül venné őt. A színésznő most minden eszközzel azon van, hogy harmadik férjévé tegye barátját, Justin Longot, s valósággal követeli az eljegyzést – mindössze öt hónappal azután, hogy egyáltalán járni kezdtek.







Drew Barrymore a He’s Just Not That Into You című film forgatásán ismerte meg a férfit. A szép színésznőnek eddig nem volt sok sikere a házasságokkal, Jeremy Thomasszal, illetve Tom Greennel kötött házassága rövidnek bizonyult, és amióta tavaly januárban szakított a The Strokes nevű zenekar dobosával, Fabrizio Morettivel, Drew-t már számos férfival összehozták, köztük Zach Braff-fel és Spike Jonze rendezővel.


Ám a Charlie angyalai sztárja most biztosnak tűnik a dolgában. A színésznő úgy érzi, hogy Justin Long az igazi. Drew Barrymore azt várta, hogy szilveszter éjszakáján Justin megkéri a kezét, de ez nem történt meg. Most abban bízik, hogy a februári születésnapján megkapja az áhított gyűrűt.
Egyik barátja a National Enquirernek így nyilatkozott: „Drew most már tudja, hogyan kell egy házasságot életben tartani, még egyszer nem fog hibázni. Azzal ugratta a párját, hogy Justin újévi fogadalma az volt, hogy megkéri a kezét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top