nlc.hu
Sztárok
Most már biztos: Nicole Kidman végre babát vár!

Most már biztos: Nicole Kidman végre babát vár!

Vége a hosszú ideje tartó találgatásoknak: Nicole Kidman gyermeket vár! Korábban cáfolták, most azonban hivatalosan is megerõsítették, hogy a 40 éves Nicole várandós.

Nicole Kidman és férje, Keith Urban első közös gyermeküket várják. A Nők Lapja Cafe is beszámolt már arról», hogy az Oscar-díjas színésznővel kapcsolatban – akinek két, Tom Cruise-zal közösen örökbe fogadott gyermeke van, a 15 éves Isabella és a 12 éves Connor – már hetek óta folynak a találgatások, ám mind ez ideig cáfolták a pletykákat.








Nicole Kidman és Keith Urban

A színésznő szóvivője elmondta: „Nicole Kidman és Keith Urban hivatalosan is megerősítették, hogy babát várnak. A pár nagyon boldog.”
A terhességre vonatkozó spekulációk akkor erősödtek meg igazán, amikor a sztár visszamondta szerepét Stephen Daldry The Reader című drámájában, amelyet ebben a hónapban kezdtek volna forgatni. Daldry rendezte egyébként Az órák című filmet is, amely az aranyszobrocskát hozta Kidmannek. A boldog pár valószínűleg azért döntött úgy, hogy mégis vállalja a nyilvánosság előtt Kidman állapotát, mert a színésznő egyre nehezebben tudja eltitkolni még alig gömbölyödő hasát.


A BBC.com szerint a színésznő a legapróbb részletekig megtervezte már első saját gyermekének születését. A nagy eseményre Sydney-ben kerül sor, a nap 24 órájában sofőr áll majd a rendelkezésére, aki szükség esetén kórházba szállítja őt. A kórházi egyszemélyes szobájában jelen lesz majd orvos édesapja, Anthony Kidman és nővér édesanyja, Janelle. A szülésnél férjén, Keithen kívül jelen lesz Nicole nővére, Antonia is, hogy erkölcsi támogatást nyújtson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top